Vyhľadávanie


Kontakt

Aut UP
Detva, Hriňová, Zvolen a okolie
0949 568 505

E-mail: info@autup.eu

E.V.A extrakt

01.01.2013 00:00

Na tepovanie používame metódu


Čo to E.V.A extrakt® metóda je?  Je metóda fungujúca na princípe, pri ktorom sa ,,nezmáča,, celé auto ako pri bežnom mechanickom tepovaní. E.V.A extrakt® je vysoko účinná metóda, ktorá zvlhčí a čistí povrchovú poťahovú textíliu kde sa usádza všetok prach a špina. Táto metóda je veľmi šetrná k poťahovým materiál a predovšetkým vysoko efektívna. Pri E.V.A extrakt® vaše auto neostané mokre ďalších niekoľko dní, pretože niesu premočené čalunícke výplne. A čo ostane Vám dosušíme. Mnohé firmy používajú napr. parné tepovače, ktoré však na tepovanie sedadiel niesú vhodné z dôvodu, že po ich použití sa molitánová čalúnícka výplň v sedadlách poškodzuje a časom sa začína drobiť a rozpadať. 
Ďalšia výhoda  je bezpečné a efektívne tepovanie stropov automobilov, pretože pri E.V.A extrakt® nezhrozí riziko odlepenia stropného čalúnenia. Bežné mechanické tepovanie spôsobuje nadmerné zmočenie stropného čalúnia čo vedie k narušeniu aplikovaného lepidla. Dôsledok je odlepenia či už poťahovej látky, alebo dokonca aj celej stropnej výstuhy. Preto sa niektoré lacnejšie, alebo menej skúsené firmy stropom vyhýbajú. 
Aut UP používa E.V.A extrakt® už niekoľko rokov, pretože je to overený spôsob ako efektívne a šetrne vyčistiť nie len interiéri áut, ale aj domácností čomu nasvedčuje aj spokojnosť zákazníkov.

   výhody:
vysoko účinné tepovanie interiérov aút
šetrné k poťahovým materiálom
• odstraňuje zápachy a roztoče v interiéri auta
vaše auto po prevzatí neostane mokré
účinné a bezpečné tepovanie stropov
odstránenie aj dlhoročnej špiny
jednoduché čistenie menších a tvarovo náročnejších častí (napr. čalúnenie dverí, podlahy, stropov, stlpíkov dverí a pod.)
nehrozí vytopenie riadiacej jednotky 
nehrozí poškodenie vyhrievania sedadiel, senzorov pásov a airbagov ...
• nehrozí poškodenie molitanovej výstuže ako pri parnom tepovaní, po ktorom sa molitan začne časom rozpadávať z dôvodu rozpustenia lepidiel vysokou teplotou
nehrozí znehodnotenie plastov ako pri použití parných strojov
 
   nevýhody:
predlžuje čas čistenia